Snelcursus

Snel rijbewijs halen in Leiden en omstreken!

Via de snelcursus is het mogelijk binnen 10 tot 12 weken snel je rijbewijs te halen in Leiden en omstreken. Hiervoor moet je een intake doen om te beoordelen of de snelcursus bij je past, zo volg je een rijopleiding die als prettig ervaren wordt. Het snel halen van je rijbewijs via een spoedcursus is niet voor iedereen weggelegd. Vervolgens wordt er een tijdsplanning bepaald waarbinnen het mogelijk is voor de leerling om het rijbewijs te behalen. De planning wordt gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van 10 tot 12 weken. Hou daarmee rekening wanneer je wilt starten met de snelcursus in Leiden!

 

Redenen om een verkorte rijopleiding te volgen

  • Snel rijbewijs halen voor een nieuwe baan.
  • Snel rijbewijs halen omdat iedere week een les nemen je niet uitkomt.
  • Snel rijbewijs halen omdat je binnenkort genoeg vrije tijd hebt voor een snelcursus.
  • Planning snelcursus Leiden

 

Wil je een snelcursus volgen meld dit dan bij het aanmelden! Aanmelden voor de snelcursus kan telefonisch en telefonisch bij rijschool Boyd Huigsloot. Je krijgt minimaal 2 keer per week rijlessen van 90/120 minuten (blokuur). Direct na het einde van je rijopleiding volgt het praktijkexamen. Uiteraard geldt bij een snelcursus een nauwgezette planning en een strikte naleving van de geplande uren. Bij deelname aan de snelcursus is het belangrijk dat je het theoriecertificaat al op zak heb of dit zeer binnenkort gaat halen. Zonder dit certificaat mag je niet deelnemen aan het praktijkexamen!

 

Stappenplan snelcursus rijbewijs Leiden

Je bent geslaagd voor je theorie-examen of gaat dit zeer binnenkort halen! (de rijschool reserveert het theorie-examen)
Machtig de rijschool met je DigiD voordat je start met je snelcursus
Wij gaan je rijlessen inplannen
Wij gaan je praktijkexamen reserveren
Voordat de rijschool het praktijkexamen voor de categorie personenauto kan aanvragen, moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen voor je heeft gereserveerd. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR. De rijschool machtigen doe je met een DigiD machtiging. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. DigiD aanvragen is gratis. Het aanvragen duurt ongeveer vijf werkdagen.

 

Geen medische status bij het CBR

Iedereen die een rijexamen aflegt, moet over een ingevulde Eigen-verklaring (EV) beschikken. De elektronische Eigen verklaring wordt automatisch door de rijschool samen met de praktijkreservering verstuurd naar het CBR als alle vragen op de eigen verklaring met nee beantwoord zijn en er geen medisch dossier bij het CBR aanwezig is! Meer informatie over de eigen verklaring vind je op de site van het CBR.

 

Snelcurus pakket kosten

Het pakket bevat 40 rijlessen (60 min.) theorie-examen en CBR praktijkexamen. Intensieve training, minimaal 2 keer per week een rijles van 90/120 minuten. Deze snelcursus geeft je de gelegenheid in korte tijd (10 tot 12 weken) je rijbewijs te halen in Leiden. De snelcursus rijbewijs Leiden wordt vooraf ingepland. De rijschool reserveert het theorie en praktijkexamen. Theorie leermiddelen kun je kopen bij rijschool Boyd Huigsloot