50 plus rijles

Rijschool Boyd Huigsloot voor de oudere 50 plus leerling

Op latere leeftijd mobiel worden? Je hebt nog nooit rijles gehad of misschien vroeger toen je nog jong was een aantal rijlessen. Je rijbewijs halen heb je steeds voor je uit geschoven. Misschien is je partner niet meer in staat om verantwoord auto te rijden, of word je gedwongen door andere omstandigheden op latere leeftijd het rijbewijs te halen? Rijschool Boyd Huigsloot in Leiden heeft voor de oudere beginnende automobilist een wat rustiger opgebouwde 50 plus rijopleiding.

 

Rijschool Boyd Huigsloot voor een goede en betrouwbare 50 plus rijopleiding

Rijschool Boyd Huigsloot heeft een speciale 50 plus rijopleiding. Wij kunnen je na 30 jaar ervaring een deskundig en betrouwbaar advies geven en jou zo helpen om een rijopleiding uit te kiezen die voor jou het meest geschikt is. Hou er rekening mee dat een rijopleiding voor de wat oudere leerling meer tijd vergt dan voor een jongere leerling. In je eigen tempo wordt een stevige basis ontwikkeld voor het uitvoeren van de toekomstige verkeerstaak. Rijles voor ouderen, onze 50 plus rijopleidingen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stap methode: je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Alleen zo kunnen wij je zo goed mogelijk begeleiden om je te laten slagen voor je rijexamen, zodat je in de toekomst met veel plezier veilig aan het verkeer kunt deelnemen.

 

Hoeveel rijlessen heb ik ongeveer nodig op latere leeftijd?

In Nederland is het normaal dat er ongeveer 40 rijlessen nodig zijn om aan het praktijkexamen deel te nemen. De Bovag gaat er vanuit dat iemand van 18 jaar 40 rijlessen nodig heeft en elke jaar dat iemand ouder is, je één rijles meer nodig hebt. Zo kun je uitrekenen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in één keer te slagen voor het praktijkexamen. Dit is natuurlijk maar een schatting. Het hangt vooral af van je leeftijd en leersnelheid.